صنعت گردشگری و چالش خدمات

به گزارش ساعت اینترنت، ایسنا/ این خبر پیرامون صنعت گردشگری و چالش خدمات برای شما مخاطبان گرامی نگارش شده است.

صنعت گردشگری و چالش خدمات

صنعت کروز (کشتیرانی) صنعت رقابتی و در حال رشد است و پیوسته کشتی های تازه راه اندازی می شوند. بعد از اینکه مسافران در زمان شیوع بیماری کووید- 19 مجبور به تاخیر یا لغو بعضی از سفرها شدند، تقاضا بیشتر نشد، اما به گزارش نیویورک تایمز، رزروهای سفرهای تفریحی آینده در ماه های مارس، آوریل و می در مقایسه با سه ماه قبل 45 درصد افزایش یافته است.

با بازگشت گردشگران به سفرهای دریایی، رقابت صنعت کروز در زمینه CX (تجربه مشتری) به مقدار فعالیت های کشتی، بنادر و انتخاب غذا بطور فزاینده ای افزایش خواهد یافت. خطوط کروز در بسیاری از موارد مشابه هستند و این تجربه مشتری است که آن را به اسم شاخص متمایزنماینده رقابتی تازه بروز می دهد. تجربه در کشتی تنها اهمیت ندارد، بلکه کل سفر مشتری است که از مدتها قبل از رزرو آغاز می گردد و مدتها بعد از سوارشدن هم ادامه خواهد داشت.

خطوط کروز باید این انتظارات را برآورده و روابط با مشتریان را تقویت و رزروهای مجدد را تضمین نمایند. 95 درصد از مصرف نمایندگان خدمات مشتری را در انتخاب و وفاداری به نام تجاری نسبت می دهند و 61 درصد هم به علت خدمات ضعیف مشتریان، برند خود را تغییر داده اند. با این حال، در یک آنالیز تازه، صنعت گردشگری به منظور ایجاد روابط طولانی مدت و بازکردن درآمدهای آینده و برای افزایش حمایت مشتری موارد بسیاری را باید در اولویت قرار دهد.

تقریبا 50 درصد از کاربران در رسانه های اجتماعی انتظار دارند در یک ساعت به سوالات یا شکایات رسانه های اجتماعی پاسخ دهند و 18 درصد انتظار پاسخ فوری را دارند. میانگین زمان پاسخگویی به خطوط مسافرتی در توییتر بیش از 30 ساعت، در حالی که در ایمیل 23.2 ساعت است.

هر برندی می داند که خدمات مشتری تا چه مقدار برای تجارت آنها مهم است. استفاده از هوش مصنوعی می تواند CX مورد احتیاج مشتریان را افزایش دهد و برای افزایش خدمات مشتری مورد انتظار مسافران، خطوط مسافرتی باید از هوش مصنوعی استفاده نمایند.

خطوط کروز با استفاده از چت بات های (بات مکالمه) مجهز به هوش مصنوعی می توانند بطور اتوماتیک به سوالات تکراری مانند گزینه های رزرو، مقایسه اتاق، فعالیت های رزرو شده و رزرو غذا، بیمه و دستورالعمل های بهداشتی پاسخ دهند. این موضوع باعث برآورده شدن احتیاجهای مشتری و کاهش زمان خواهد شد. بعلاوه عوامل هوش مصنوعی در کنار عوامل انسانی خطوط مسافرتی را قادر می سازد تا در طول پیکهای مورد انتظار و غیرمنتظره مانند حجم بلیط، آغاز بیماری همه گیر، شرایط بحرانی، عملیات پشتیبانی را به راحتی افزایش دهند.

از آنجا که صنعت گردشگری از افزایش تقاضا برای مسافران در سال های 2022 و 2023 به علت افزایش تقاضا و رزروهای تازه جلوگیری می نماید، خطوط مسافرتی باید از همین حالا برای رضایت مسافران برنامه ریزی نمایند. این صنعت امروز از انتظارات عقب افتاده است. خطوط مسافرتی باید برای تبدیل سود کوتاه مدت به رشد پایدار، تجربه مشتری را در اولویت قرار دهند تا به روابط بلند مدت و سودآور آینده برسند.

منبع: همگردی

به "صنعت گردشگری و چالش خدمات" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "صنعت گردشگری و چالش خدمات"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید